Ned i gear, op i humør

En afslappende ferie handler også om at have det sjovt. Derfor er der også masser af aktiviteter for børn og unge på Odder Strand Camping.

  • Udendørs legepladser
  • Boldbane
  • Indendørs legerum

Her er masser af plads til sjov leg og godt humør.

1

 

Pakker og tilbud

Se alle pakker og tilbud her!

Plads til sjov og leg

Der er altid plads til sjov leg på pladsens to udendørs legepladser med bl.a. hoppepuder, klatrevæg, rutsjebaner og petang. Man bliver aldrig for gammel til en tur på legepladsen – og heller ikke til at køre en tur rundt på pladsen i vores mooncars, som der er mulighed for at leje.

Slapper du bedst af med fart over feltet, er det også muligt at tage en dyst i alverdens boldspil på vores boldbane. Start en fodbolddyst – her er der altid nogen, der er klar til en sjov kamp.

Indendørs leg og sofahygge

Skulle vejret ikke indbyde til udendørs leg, har vi et stort indendørs legerum med masser af sjove aktiviteter. Her kan du boltre dig i kuglerummet, eller tage en dyst i enten air hockey eller pool.

Trænger du mere til at slappe af med ren sofahygge, kan du medbringe dine egne DVD-film og se dem i vores TV-stue. Du kan også låne en af vores bøger i bogreolen, og fordyb dig i en god historie. Eller spille et brætspil, som du kan låne i Receptionen.

Hold øje med alle vores aktiviteter i løbet af sæsonen. Følg med i vores aktivitetskalender for at se, hvad der sker i området.

Odder Strand Camping
mellem Aarhus og HorsensOdder Strand
Camping

Toldvejen 50
8300 Odder
Tlf: +45 8655 6306
E-mail: info@odderstrandcamping.dk