Aktiviteter

På Odder Strand Camping kan ferien nydes lige, som man ønsker det. Den kan tilbringes i et roligt tempo ved campingvognen, eller man kan deltage i en række spændende oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne.

Følg med i, hvad der sker i området her på siden.

Find aktiviteter og oplevelser på disse forskellige sider:
www.visitaarhus.dk - www.visithorsens.dk - www.visitodder.dk

 

Aktivitetskalenderen opdateres løbende.

Aarhus festuge

August
Dato: Fredag, 30 August 2019 08:00 - Søndag, 08 September 2019 23:00

Sted: Aarhus

I Aarhus Festuge summer byen af liv og kultur. Oplev hvordan pladser og byrum bliver forvandlet til kreative oaser og nyd den helt særlige festuge-stemning, der hersker overalt i byen.

En uge med fest og farver

Aarhus Festuge er en af Nordeuropas største kulturfestivaler, hvor du kan opleve alt fra musik, kunst, dans, teater, udstillinger, børneaktiviteter til fest og sjove happenings rundt omkring i byen. Der er noget for enhver smag, uanset om du er til det gamle og velkendte eller noget mere nyt og eksperimenterende.

Den Blå Bro - Aarhus Festuge langs åen

Med Den Blå Bro får du mulighed for at opleve byens stemning fra vandet. Åen er en central del af byens DNA, og med Den Blå Bro får du lov at opleve den på tætteste hold. Soldrevne både sejler roligt gennem vandet og giver dig en sjælden mulighed for at se byen fra åen. Oplev hvordan landskabet på et øjeblik ændrer karakter, fra det naturskønne område ved åens udspring i Brabrandsøen med uberørt natur til midtbyens bygninger og veje, hvor du skal dukke dig for at sejle under de lave broer.

Masser af aktiviteter i årets program

Aarhus Festuge byder hvert år på scenekunst og koncerter med internationale stjerner, små, skæve happenings, hundredvis af gratis arrangementer for hele familien, international kabaret med nogle af verdens mest vanvittige artister, store gastronomiske oplevelser og berigende debatarrangementer.

Få hele programmet på din telefon

Hvis du vil have programmet med dig rundt, kan du downloade Aarhus Festuges app. Du kan hente app'en i 

 

 

 

Alle datoer


  • From Fredag, 30 August 2019 08:00 to Søndag, 08 September 2019 23:00

Powered by iCagenda

Odder Strand Camping
mellem Aarhus og HorsensOdder Strand
Camping

Toldvejen 50
8300 Odder
Tlf: +45 8655 6306
E-mail: info@odderstrandcamping.dk