Nyheder på Odder Strand Camping

NYHED FORÅR 2020

10 Nye XXL Komfort sæsonpladser med enestående beliggenhed, ned mod stranden og kig til Kattegat og Samsø Bælt.

Vi er i fuld gang med at etablere 10 nye STORE sæsonpladser på ca. 150 m2., alle med udsigt til stranden, Samsø, Tunø og Kattegat og Samsø bælt. Pladserne kommer til at ligge hvor den gamle teltplads lå, i en fredelig lomme af pladsen og alle med forteltet mod Syd, så her bliver rig mulighed for at SLAP’a

Fleksibel forårs eller efterårs plads - Flexplads

Har I for travlt i foråret, en konfirmation eller andre aktiviteter som gør at I ikke føler at I kan udnytte en ”hel” forårsplads..? Så har du nu mulighed for at få en fleksibel forårs eller efterårs sæsonplads her på Odder Strand Camping.

Konceptet går i sin enkelthed ud på at du kun betaler for de ophold/dage du og familien er her på campingpladsen og står vognen tom i øvrige hverdage og weekender er det naturligvis gratis.

I 2018 åbner vi dørene for en ny tradition, nemlig Åbent Hus-arrangementer for nye som gamle fastliggere. Vi vil derfor gerne invitere dig og dine nærmeste indenfor, så I kan få et indblik i pladsen, mulighederne, aktiviteterne og området. Alle er velkommen.

CAMPINGPAS

Alle danske campingpladser har pligt til at registrere deres gæster, hvilket gælder uanset om man bor i telt, campingvogn eller hytte. Camping Key Europe letter indtjekningen og giver dig også andre fordele.

Camping key

Odder Cykel Klubs store internationale etapeløb for ryttere fra 9-18 år Tour de Himmelfart sætter deltagerrekord.

Veteranbiler hver onsdag, fra Påske og til september.
Oplev en masse flotte gamle biler, når der hver onsdag er veterantræf på fællesarealet.

Vi tilbyder gratis WiFi på hele pladsen.

Odder er en vigtig del af Kulturby 2017 i Aarhus...

Odder Strand Camping
mellem Aarhus og HorsensOdder Strand
Camping

Toldvejen 50
8300 Odder
Tlf: +45 8655 6306
E-mail: info@odderstrandcamping.dk