OPDATERING MANDAG D. 23. MARTS 2020

Odder Strand Camping mandag d. 23. marts 2020

STATSMINISTEREN FORLÆNGER NEDLUKNINGEN AF DANMARK…

Danmark vil fortsat være ”nedlukket” indtil 2 Påskedag d. 13. april 2020

Sikkerheden omkring spredning af Corona og Covid-19 og vores gæsters velbefindende ligger os meget på sinde. Vi følger derfor Statsministerens, de Danske Sundhedsmyndigheder og vores brancheforening nøje og forsøger løbende at tilpasse os situationen.

Vi tænker meget på sikkerheden for vores gæster. Derfor vil vi gerne være særlige opmærksomme på den svære situation, som vi alle befinder os i og håber vi kan hjælpes ad.


ÅBNING AF CAMPINGPLADSEN

Vi har d.d. fået bekræftet fra vores Branche organisation, Camping Outdoor Danmark, som har været i kontakt med de Danske Sundhedsmyndigheder og Politiet at de Danske campingpladser godt må åbne men under forudsætning af at myndighedernes anvisninger følges…!

Vi udsætter derfor, indtil videre, den officielle åbning af Campingpladsen til mandag d. 13. april 2020. Det betyder at butikken og den fysiske Reception er lukket, vi kan selvfølgelig altid træffes på mail og telefon.

Vi opfordrer ALLE til at benytte egne faciliteter i vognen, for at undgå evt. smittespredning.

Der vil være et begrænset antal familierum åbne. Opholdsstue, legeplads og fælleskøkken må ikke benyttes i perioden. Udslagsfaciliteten vil være åben for tømning af spildevand og toiletter. MEN vi henstiller til en HØJ hygiejne også her…! Vi vil selvfølgelig optimere rengøringen her også… 

Medbring gerne din egen håndsprit, da det endnu ikke er lykkedes os, at få leverancer fra vores leverandører endnu…

Vi henstiller ALLE til at følge Sundhedsmyndighedernes og vores anvisninger nøje. Hvis ikke risikerer vi at ”en campingplads” vil blive betragtet som smittekilde og vil derfor blive lukket af myndighederne.

Som fastligger på Odder Strand Camping, har du mulighed for at stille op, allerede fra d. 28. marts kl. 9.00 forud sat at du overholder Sundhedsmyndighedernes anvisninger nøje…

-       Hold afstand til andre, minimum 2 meter og gerne mere

-       Vask dine hænder tit eller/og brug håndsprit

-       Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns fysisk kontakt

-       Har du sygdoms lignende symptomer som snue, feber, hoste etc. SÅ BLIV HJEMME

-       Har du været i udlandet indenfor de sidste 2 uger, SÅ BLIV HJEMME

-       Det er ikke tilladt at have gæster med ind på campingpladsen, KUN folk som er tilknyttet sæsonpladsen

Hvis du ankommer til pladsen, så giv os et ring på tlf. 8844 8383, så vi kan få jer lukket ind på campingpladsen og give jer de nødvendige oplysninger for sikkerhed og regler for opstilling.

 

OMBOOKING OG KOMPENSATION

Som en lille kompensation på denne, lidt svære situation vi er i, vil forsæsons gæster få mulighed for at forlænge deres forsæson, med en uge ind i skolernes sommerferie (uge 27) uden beregning. For helsæsons gæsterne, vil vi henlede opmærksomheden på den allerede gratis forlængelse af sæsonen indtil uge 42 med ca. 5 uger også var uden beregning ;-)

Har du og din familie booket et Påskeophold, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan få ombooket jeres ferie til et senere tidspunkt.

Til dem som vælger at opholde sig på campingpladsen, vil vi da gerne opfordre til at vi alle vinker lidt mere til hinanden og at vi måske endda også indfører morgen og aftensang, så vi kan opretholde det gode humør J

Tak for jeres opmærksomhed og forståelse og Pas nu godt på jer selv og hinanden.

Lad os stå sammen, hver for sig…

Kærlig hilsen Mette & Carsten 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Odder Strand Camping 17. marts 2020

OPDATERING

CORONA – COVID-19

Med denne meddelelse, vil vi gerne tage ansvar og udvise samfundssind...!

Vi holder løbende øje og følger nøje de anvisninger der kommer fra Regeringen, Sundhedsmyndighederne og vores Branche organisationer. Det er pt. svært at følge med da situationen ændre sig time for time, men vi prøver :-)

 

Vi arbejder som planlagt på at åbne campingpladsen fredag d. 3. april 2020 (sæsongæster kan ankomme fra d. 28. marts 2020)

Det sagt, vil vi også med denne besked, opfordre til at følge myndighedernes anvisninger om at blive hjemme så vidt som muligt, og udvise samfundssind og tage hensyn til de ældre og svage, ved at mindske smittespredning.

Hvis man alligevel vælger at lægge vejen forbi campingpladsen, vil Receptionen være lukket indtil d. 3. april (kan ændre sig løbende), for at undgå smitterisiko og vi vil kunne træffes på telefon for aftale adkomst til campingpladsen.

Vi har bestilt håndsprit etc. men det er desværre i restordre, som i resten af Europa. 

Så vi vil henstille til at man så vidt muligt undgår at benytte vores fællesfaciliteter, af hensyn til de andre gæster og at man har en HØJ håndhygiejne både før og efter benyttelsen af faciliteterne.

Vi håber på Jeres forståelse og vi glæder os til at mødes igen under ”normale” omstændigheder ;-)

Med venlig hilsen Mette & Carsten

Odder Strand Camping

Følg Sundhedsmyndighederne her: https://www.sst.dk/da

Følg Myndighederne her: https://politi.dk/corona

Odder Strand Camping
mellem Aarhus og HorsensOdder Strand
Camping

Toldvejen 50
8300 Odder
Tlf: +45 8655 6306
E-mail: info@odderstrandcamping.dk