Single camping

Hvorfor tage på ferie alene, når du kan dele ferien med andre? Odder Strand Camping tilbyder single camping, hvor du får en dejlig ferie i selskab med dine børn og andre singler og deres børn.

Odder Strand Camping ligger ved Hølken strand, lige midt mellem Århus og Horsens, så her er også masser af udflugtsmuligheder.

 

Single tilbud

Se alle pakker og tilbud her!

Single camping med børn.

Som single behøver en stille og rolig ferie ikke være kedelig. Derfor tilbyder vi single camping, hvor du får mulighed for at møde andre singler.

Som single har du den unikke mulighed for at nyde ferien i selskab med andre. Nyd hinandens selskab og i socialt samvær med en masse nye mennesker.

Slap af sammen på camp'en

Mød andre singler og udnyt muligheden for en afslappende ferie i selskab med andre, hvor I også har mulighed for at hjælpe hinanden, og børnene kan mødes og knytte nye venskaber.

Alle singler ligger i et samlet område på pladsen, hvor der er opstillet fælles grill og bord/bænke sæt til alle og vi sørger for briketter til grillen...

Single camping tilbydes i ugerne 28, 29, 30 og uge 31. Se mere om vores pakker og tilbud her. Vi glæder os til at ser jer...

Odder Strand Camping
mellem Aarhus og HorsensOdder Strand
Camping

Toldvejen 50
8300 Odder
Tlf: +45 8655 6306
E-mail: info@odderstrandcamping.dk